Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Fiji

Eladó ingatlan Fidzsi-szigeteken

Fidzsi-szigetek a Csendes-óceán déli részén fekvő nemzet, több mint 300 szigetből álló szigetcsoport. Híres sziklás tájairól, pálmafákkal tarkított strandjairól és korallzátonyairól tiszta lagúnákkal. A nagyobb szigetek, a Viti Levu és a Vanua Levu is a legnépesebbek. Viti Levu városában található Suva, a főváros, a kikötőváros brit stílusú gyarmati építészettel.

A Fidzsi Köztársaságnak több mint 300 trópusi szigete van, és paradicsoma azoknak a külföldieknek, akik szeretnének Fidzsi-szigeteken eladó ingatlant vásárolni, és egy szelet ingatlan tulajdonosa lehet egy fejlődő és a Csendes-óceán déli részén fekvő országban.

A Fidzsi-szigeteknek háromféle földbirtoka van. A Fidzsi-szigeteki földterület vagy Native, vagy Corona (állam).

A főváros Grande Suva területe általában Fidzsi-szigetek legforgalmasabb lakóhelye, bár Ba tartományában, amely Nadi és Lautoka városát fedi le, a legnagyobb a lakosság száma.

A fidzsi népesség és a lakhatás népszámlálását 10 évente hajtják végre, a legutóbbi népszámláláson olyan népességet vesznek észre, amelynek még el kell érnie a 900 000-et, valamint a városi népességet, amelynek 2007 és 2017 között 5% -os növekedése van.

Nadi Town Fidzsi-szigetek globális kikötője, ahol a fő nemzetközi repülőtér és a Suva városába és Fidzsi más részeibe induló belföldi járatok ad otthont.

A Freehold az egyetlen olyan földtípus, amelyet a nem rezidensek közvetlenül vásárolhatnak meg. A Freehold tulajdonjogának nincsenek időkorlátjai, ezért gyakran a legbiztonságosabb címnek tekintik.

Fidzsi-szigetek, Ausztráliához és Új-Zélandhoz hasonlóan, az ausztrál Sir Richard Torrensről elnevezett Torrens címrendszert használja. Fidzsi-szigetek elfogadta ezt a rendszert, és a földátadási törvényen keresztül alkalmazza a földtulajdon és a kapcsolatok szabályozását.

 

Ha érdekel egy Fidzsi-szigeteken eladó ingatlan vásárlás, a Torrens rendszer fontos megjegyzése, hogy az értékpapírok kifogástalanok, így a múltbeli események nem változtathatják semmisé vagy semmisé, hacsak az értékpapírokat nem hűtlen módon szerezték be, és ott a fidzsi bíróságok bírósági határozatai megerősítették ezt az elvet.

 

Ha ingatlanügynök útján fidzsi-szigeteken eladó ingatlanba fektet be, győződjön meg arról, hogy be vannak-e jegyezve a Fidzsi-szigeteki Ingatlanközvetítők Engedélyező Testületébe, amely az egyetlen fidzsi alkotmányos testület, amely engedélyezi az ingatlanügynököket és az eladókat a eladó ingatlan Fidzsi-szigeteken.

 

Fidzsi-szigetek földterületének körülbelül 8% -a kizárólagos tulajdon. A Fidzsi-szigetek főbb városaihoz képest a tulajdonjogok elterjedtek olyan helyeken, mint Rakiraki és a Csendes-óceáni kikötő, valamint Savusavu városa, valamint a Fidzsi-szigetek északi körzetében található Taveuni és Koro szigetek.

 

Ugyanakkor a külföldiek birtokolhatnak magántulajdonban lévő ingatlanokat önkormányzati határokon belül, ha az ilyen ingatlan magassági cím vagy lakóház az integrált turisztikai fejlesztéseken belül, például Denarau-sziget, Nadi Naisoso-szigete.

 

A Fidzsi-szigeteki földtömeg több mint 90% -a szokásos módon az őslakos Fidzsi-szigetek birtokában van, Taukei néven. A szülőföld az önkormányzat tulajdonában van.

 

Fontos emlékeztetni arra, hogy ha szülőföldjét bérelni kívánja, akkor ezt a TLTB-n keresztül kell megtennie, és nem külön kell együttműködnie egyéniséggel, mert Fidzsi szülőföldje a földtulajdon-egységek összes élő tagjának közös tulajdona (mataqali ) és klán (yavusa).

 

Megjegyezhetjük, hogy egyes Fidzsi-szigeteken eladó ingatlanok anyaországon találhatók, ezért ezeknek a tulajdoni lapoknak a bérlet típusától függően szubjektív évek maradnak.

  •  
    Fidzsi-szigetekre költözés. Külföldi és Fidzsi-szigeteken él.

        A csendes-óceáni szívében található, mintegy 300 szigetből álló szigetvilággal, a mai világ vezető országa híres az ő szépségéről és a nagyszámú külföldről, aki évente dönt. Olyan valóságról beszélünk, amely egyedülállóbb, mint a ritka: Fidzsi-szigetek! Ha egy paradicsomot is keres, de ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 39394

Eladás Mezőgazdasági terület, Fiji, Suva, Suva, Suva

953,573,164.80HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

40468.600 m²
Rejtett gyöngyszem a csendes-óceáni térségben nagy földalatti víztartó eladó Fidzsi-szigetekben - 50 hektár 50 éves mezőgazdasági bérleti díj áta...
Cod. 27846

Eladás Mezőgazdasági terület, Fiji, Suva, Suva, Suva

Reserved negotiation
Eladás
Mezőgazdasági terület

50000 m²
telek eladó
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB